Online relatietherapie

https://www.psychotherapie-relatietherapie.be/wp-content/uploads/2022/08/birgit-homble-lbgtq.png

Op zoek naar relatietherapie, maar heb je geen tijd om persoonlijk te gaan? Overweeg dan eens online relatietherapie! Het is een handige en effectieve manier om de hulp te krijgen die je nodig hebt, waar je ook bent.

Online relatietherapie biedt alle voordelen van traditionele relatietherapie, met het extra voordeel dat je vanuit het comfort van je eigen huis kunt deelnemen. Je hoeft niet te reizen of tijd vrij te maken voor een afspraak. In plaats daarvan kun je sessies plannen op tijden die voor jou en je partner werken, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de logistiek van het naar een fysieke locatie reizen.

Bovendien biedt online psychologische hulp dezelfde kwaliteit van zorg en ondersteuning als traditionele therapie. Je zal werken met een gekwalificeerde en ervaren therapeut die getraind is in het werken met koppels en het oplossen van relatieproblemen. 

Ten slotte biedt online relatietherapie dezelfde mate van privacy en vertrouwelijkheid als face-to-face therapie. Als relatietherapeut gebruik ik veilige en beveiligde platformen om te communiceren met mijn cliënten en doe ik er alles aan om ervoor te zorgen dat jij je comfortabel voelt en vrijuit kan praten over je relatieproblemen.

Maak een afspraak.

relatie therapie
WAT VINDEN ANDERE MENSEN VAN ONLINE RELATIETHERAPIE?

Ervaringen

"Mijn partner en ik hebben online relatietherapie geprobeerd en we zijn zo blij dat we het hebben gedaan. Birgit was zeer deskundig en empathisch en heeft ons geholpen om onze problemen te begrijpen en op te lossen. We voelden ons altijd op ons gemak tijdens de sessies en hebben veel geleerd over onszelf en onze relatie. We zouden online relatietherapie zeker aanbevelen aan koppels die hulp nodig hebben."

"Online relatietherapie heeft onze relatie gered. We hadden veel moeite om onze problemen onder ogen te zien, maar Birgit heeft ons geholpen om te communiceren en elkaar beter te begrijpen. We vonden het heel gemakkelijk om sessies te plannen en te doen vanuit ons eigen huis. We zijn onze therapeut zo dankbaar en zouden haar aanbevelen aan iedereen die worstelt met hun relatie."

"Mijn partner en ik hadden veel twijfels over online relatietherapie, maar we zijn zo blij dat we het hebben geprobeerd. Onze therapeut was zeer bekwaam en empathisch en heeft ons geholpen om onze relatie te verbeteren. We vonden het geweldig dat we sessies konden doen vanuit ons eigen huis en op tijden die bij ons pasten. We zouden online relatietherapie aanbevelen aan iedereen die hulp nodig heeft."

"Ik heb online relatietherapie alleen geprobeerd en het heeft me enorm geholpen. Mijn psychotherapeute was zeer deskundig en behulpzaam en heeft me geholpen om mijn eigen rol in mijn relatie te begrijpen. Ik vond het geweldig dat ik sessies kon doen vanuit mijn eigen huis en op tijden die bij mij pasten. Ik zou online relatietherapie zeker aanbevelen aan iedereen die wil werken aan hun relatie."

"Online relatietherapie was een geweldige ervaring voor mijn partner en mij. Onze therapeut was zeer professioneel en empathisch en heeft ons geholpen om onze communicatie te verbeteren en onze relatie sterker te maken. We vonden het geweldig dat we sessies konden doen vanuit ons eigen huis en op tijden die bij ons pasten. We zouden online relatietherapie aanbevelen aan iedereen die zijn relatie wil verbeteren.”