Contact

bt_bb_google_maps_coverage_image
Birgit Homble psychotherapeut
Adres
Tilburgbaan 72
2960 Sint Job in't Goor
(ingang om de hoek)
Telefoon
STUUR MIJ EEN E-MAIL

Belangrijke informatie

De therapeut streeft ernaar om de consulten met de cliënt te houden in een rustige omgeving zonder storende factoren zoals een binnenkomend telefoongesprek.

Daarom kunnen afspraken niet worden verzet of geannuleerd tijdens de therapeutische sessies. Wanneer u hier op gesprek bent is het ook fijn dat we niet gestoord worden.

Afspraken maken voor praktijkconsulten, afspraken verplaatsen en/of annuleren of info vragen aan de therapeute kan enkel telefonisch tijdens 8.30 u tot 9.00 u of 12.30 u tot 13.30 u

Wenst u graag online therapie? Maak uw afspraak via onderstaande knop:

Opgelet!

Afspraken moeten ten laatste 1 werkdag op voorhand 'telefonisch', niet per sms of mail, geannuleerd worden tijdens de vermelde tijdstippen.

Maandagafspraken dienen op vrijdag geannuleerd te zijn. Tijdens feestdagen en weekends is de praktijk gesloten.

Niet op de afspraak verschijnen of niet-tijdig geannuleerde afspraken worden aangerekend.

Tarieven

Individuele therapie:
€ 70 voor een sessie van 50 min.

Relatietherapie:
€ 90 voor een sessie van 1 u.
Het honorarium dient contant betaald te worden na elke afspraak.

Avondconsulten (na 17.30 u):

Individuele therapie: 80 € – Relatietherapie: 110 €

Terugbetaling

Terugbetaling wordt voorzien door de meeste mutualiteiten.
Vraag er naar bij het maken van uw afspraak.

Voorwaarden bij niet-betaling

Niet nagekomen afspraken dienen ten laatste binnen de 10 dagen betaald te zijn. Voorts is de psychotherapeut gerechtigd, wanneer de patiënt in verzuim blijft, juridische maatregelen jegens de patiënt te treffen, dan wel derden hiermee te belasten. Alle met de incasso van de factuurbedragen gemoeide kosten, met inbegrip van de buitengerechtelijke kosten, komen alsdan voor rekening van de patiënt. De buitengerechtelijke kosten bedragen minimum 15 % van het openstaande bedrag.
WAAR KAN U MIJ VINDEN?

Bereikbaarheid

Indien u de stap wenst te zetten naar psychotherapie, relatietherapie of slaaptherapie dan vindt u mijn praktijk in Sint Job in’t Goor, vlakbij Brasschaat, Schoten, Deurne, Schilde, Zoersel, Brecht, Kalmthout, Essen, Kapellen, Rijkevorsel, Malle, Loenhout, Wijnegem, Merksem, Gooreind en Wuustwezel.

Vanuit Antwerpen rij je op de E19 richting Brasschaat en neem je afrit 4 en sta je, zonder files weliswaar, op minder dan een half uur in de praktijk.

Aan het kruispunt met de verkeerslichten in St Job in ’t Goor volgt u de Schotensteenweg in de richting van Brecht. Na het Avia-tankstation telt u 3 huizen en een nieuw flatgebouw. Op de hoek van dit gebouw zit Dental Care.

Na het app.gebouw gaat u rechtsaf. U bevindt zich dan meteen in de Tilburgbaan. Het nummer 72 zit op een hoek. U draait het hoekje om (Vinkenboslaan) en parkeert aan de eerste oprit van de Vinkenboslaan. Deze hoort bij de woning aan de Tilburgbaan. U wandelt het pad naast de oprit af en komt zo aan de ingang van de praktijk.